Ildebrand i Kælderkøbing


ildebrand i kælderkøbing

En ildebrand i Kælderkøbing, under kontrollerede forhold, giver liv på modeltogbanen. Dette er et eksempel på hvordan du kan være kreativ med opbygning af små virkelighedsnære scenerier på din modeltogbane.

I denne guide beskriver jeg hvordan du kan skabe et scenarie som en ildebrand, hvor brandvæsenet er i fuld færd med at slukke branden på din modeltogbane. Her arbejdes bl.a. med lyd, lys og rigtig røg. Her er en hurtig oversigt over, hvad du kommer til at lære i guiden:

Køb af produkter til scenarie

Til denne guide har jeg købt et Vollmer brændende hus (3728), en Faller røg generator (180690) til at skabe rigtig røg fra huset, Viessmann brandfolk (5142) med brandslange, Preiser brandfolk (R10485) med stige samt en Herpa brandbil (094108) med brandstige.

Patinering af hus

Giv huset patinering med sorte striber mm. Her ses ildebrand i Kælderkøbing, hvor ilden har taget godt fat i taget. Huset kan løftes op så der kan fyldes brændstof på.

patinering af hus

Værsgo at springe!

spring måtte til brand

Jeg håber at du har fundet denne guide brugbar og glæder mig til at se andre virkelighedsnære scenarier, som skaber liv på modeljernbaneanlægget. Del gerne dine erfaringer i kommentarfeltet nedenfor.

Relaterede guides

Om Jens Krogsgaard

Hej, jeg hedder Jens og jeg har i de sidste 9 år arbejdet med planlægning og opbygning af en Märklin digitalstyret modelbane. De erfaringer jeg har gjort i den forbindelse har jeg forsøgt at fastholde i små guides, således at andre forhåbentlig kan blive inspireret og få lyst til at kaste sig over denne dejlige hobby. Læs mere »

Skriv et svar

Husk, at alle kommentarer modereres i henhold til vores kommentarpolitik, og at din E-mail adresse IKKE vil blive delt eller offentliggjort. Lad os føre en personlig og meningsfuld samtale. Påkrævede felter er markeret med *