Kommentarpolitik

Modeltog-Guide.dk er en hjemmeside for alle med interesse for modeltoge og opbygning af et modeljernbaneanlæg. Det er en side, der leverer guides med kvalitetstips, videoer og værktøjer til at lave din helt egen modeltogbane. En af måderne til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden er ved at have interaktion på siden gennem brug af kommentarer. For at sikre en høj kvalitet af kommentarer, er det nødvendigt med en kommentarpolitik til bekæmpelse af spam og uønskede kommentarer.

Selvom jeg sætter pris på enhver kommentar, vil din kommentar blive fjernet, hvis din kommentar ikke følger kommentarpolitiken. Kontinuerligt misbrug af kommentarpolitikken vil resultere i et permanent forbud mod IP-adresse, domæne og den anvendte E-mail adresse.

Politik

Navnefelt – Vi tillader ikke nøgleord udfyldt i navnefeltet. Du skal bruge dit rigtige navn eller kaldenavn til at kommentere på hjemmesiden. Kommentarer, der bruger nøgleord i navnefeltet som eks. “Modeltog Virksomhed” eller lignende, markeres som SPAM og slettes.

Gyldig E-mail – Din E-mail adresse er påkrævet for at tilføje en kommentar på hjemmesiden. Din E-mail adresse vil ikke blive delt eller offentliggjort på hjemmesiden. E-mail adresser, der ligner spam, vil blive markeret som spam.

Sprog og tone – Indholdet på denne hjemmeside er skrevet på dansk og tysk, så lad dine kommentarer være på enten dansk eller tysk. Sproget i enhver kommentar på hjemmesiden skal holdes i en ordentlig og ansvarlig tone. Derfor vil enhver kommentar, der inkluderer stødende eller upassende ord og/eller betragtes som uhøfligt, vil blive redigeret eller slettet.

Tilføj værdi – En kommentar, der ikke tilføjer værdi til samtalen, løber på en upassende tangent eller ødelægger samtalen kan redigeres, flyttes eller slettes. Alle spam-kommentarer vil blive slettet, fordi de ikke tilføjer værdi til hjemmesiden.

Begræns links – Vi elsker ressourcer, da de nogle gange kan være virkelig nyttige, men for at forhindre spam og sikre kvalitet, skal vi begrænse links til kommentarerne. Tilføj ikke mere end to links i kommentaren. Hvis du gør det, vil din kommentar blive sat til yderligere gennemgang. Tilføj ikke et backlink til dit eget websted i dine kommentarer. Hvis du gør det, vil disse backlinks blive fjernet.

Ingen personlige angreb tilladt – Af hensyn til fair play er ingen personlige angreb tilladt i kommentarer på denne hjemmeside. Du kan sætte spørgsmålstegn ved eller argumentere for indholdet, men ikke angribe administrator eller andre kommentatorer. Manglende overholdelse af dette, kan resultere i blokeret adgang til hjemmesiden.

Alle rettigheder forbeholdes – Jeg, Jens Krogsgaard, forbeholder sig retten til at redigere, slette, flytte eller markere som spam til enhver kommentar på hjemmesiden. Ydermere har jeg også ret til at blokere adgang til enhver person eller gruppe fra at kommentere på Modeltog-guide.dk samt undersider.

Hvis du har spørgsmål til kommentarpolitikken, kan du kontakte mig.

FAQ

Hvad skal man gøre, hvis din kommentar ikke vises? – Hvis du efterlader en kommentar til en guide på denne hjemmeside, og den ikke vises inden for en rimelig periode (1 arbejdsuge), og du ved, at den ikke overtræder ovenstående kommentarpolitik, bedes du kontakte mig.