Om os

om jens

Hej, mit navn er Jens og jeg står bag denne blog, der handler om modeltoge og modelbaneanlæg, hvor jeg deler ud af videoer og modeltog guides til inspiration med trin for trin hjælp til begynderen. Jeg driver bloggen sammen med min svigersøn, Daniel, som har udviklet websitet og til daglig driver virksomheden Brandtify.

Min bane, Kælderkøbing, er nu snart 10 år gammel og min historie ligner mange andres. En lille rundbane i start 60’erne der senere blev pakket væk og sat op på loftet til nisserne. En dag flytter ungerne hjemmefra og toget flytter fra loftet ned i kælderen.

Den første bane jeg byggede indeholdt alle de fejl man kan forestille sig. Så kom jeg i kontakt med kompetente modelbanefolk og Kælderkøbing opstod med hjælp fra Uwe Braun og Modellbahn Altburg. Min fascination af samspillet mellem mekanik og IT er i den grad blev tilfredsstillet og udfordret i forbindelse med denne fantastiske hobby.

Derudover er jeg medlem af flere klubber bl.a. Windigipet Stammtisch. Herigennem har jeg fået mange gode venner og hyggelige stunder omkring hobbyen.

Vil du se mere af Kælderkøbing?
Udforsk Kælderkøbing med Street View eller besøg min personlige hjemmeside, hvor du kan finde et stort udvalg af billeder og videoer med unikke detaljer af min modeltogbane.