Rockkoncert ved drejeskiven

0
1265

Til min fødselsdag for et par måneder siden var jeg så heldig at få Noch 66821 – rockkoncert. Scenen er færdigsamlet – og klar til brug – man skal blot få orkesteret sat op på scenen – og så kan man montere ledningen til højtaleren til eksempelvis sin mobil. Herefter vil der strømme sød musik ud af den indbyggede højtaler – og samtidigt vil der er være et sandt lysshow, der blinker i takt til musikken.

Rockkoncert ved drejeskiven

Jeg tænkte at det ville være fedt med et par storskærme – selvom det jo nok er muligt for de fleste tilskuere at følge med i hvad der sker på scenen. Jeg ledte lidt på nettet efter et par passende skærme – men så pludselig fandt jeg 2 gamle Ipod classic i en skuffe – de måtte da kunne bruges. Her ses rockkoncerten monteret med 2 stk storskærme. Bemærk graffiti på plankeværket – og lastbiler til gearet bagved.

iPod storskærm

En god gammel Ipod classic. Jeg har downloadet og redigeret et par youtube videoer med Stones – blandt andet Start me Up. På den ene Ipod kører videoen – og på den anden et Stones billedeshow.

iPod installation

Her ses Ipod’en med videoen – bemærk den rille som Ipod’en forsvinder ned i. Ledningen er filet lidt til så den kan være i rillen.

iPod rillen

Rillen til den anden Ipod. Jeg mangler pt. et par fjernbetjeninger til de to Ipods – det leder jeg efter på nettet – så indtil videre startes de manuelt.

Bedøm modeltog guide
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (ingen bedømmelser)
Loading...
Hej, jeg hedder Jens og jeg har de sidste 7 år arbejdet med planlægning og opbygning af en Märklin digitalstyret modelbane. De erfaringer jeg har gjort i den forbindelse har jeg forsøgt at fastholde i disse små guides således at andre forhåbentlig kan blive inspireret og få lyst til at kaste sig over denne dejlige hobby.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here