Rockkoncert ved drejeskiven

0
1385

Til min fødselsdag for et par måneder siden var jeg så heldig at få Noch 66821 – rockkoncert. Scenen er færdigsamlet – og klar til brug – man skal blot få orkesteret sat op på scenen – og så kan man montere ledningen til højtaleren til eksempelvis sin mobil. Herefter vil der strømme sød musik ud af den indbyggede højtaler – og samtidigt vil der er være et sandt lysshow, der blinker i takt til musikken.

Rockkoncert ved drejeskiven

Jeg tænkte at det ville være fedt med et par storskærme – selvom det jo nok er muligt for de fleste tilskuere at følge med i hvad der sker på scenen. Jeg ledte lidt på nettet efter et par passende skærme – men så pludselig fandt jeg 2 gamle Ipod classic i en skuffe – de måtte da kunne bruges. Her ses rockkoncerten monteret med 2 stk storskærme. Bemærk graffiti på plankeværket – og lastbiler til gearet bagved.

iPod storskærm

En god gammel Ipod classic. Jeg har downloadet og redigeret et par youtube videoer med Stones – blandt andet Start me Up. På den ene Ipod kører videoen – og på den anden et Stones billedeshow.

iPod installation

Her ses Ipod’en med videoen – bemærk den rille som Ipod’en forsvinder ned i. Ledningen er filet lidt til så den kan være i rillen.

iPod rillen

Rillen til den anden Ipod. Jeg mangler pt. et par fjernbetjeninger til de to Ipods – det leder jeg efter på nettet – så indtil videre startes de manuelt.

[ratings]

Hej, jeg hedder Jens og jeg har de sidste 7 år arbejdet med planlægning og opbygning af en Märklin digitalstyret modelbane. De erfaringer jeg har gjort i den forbindelse har jeg forsøgt at fastholde i disse små guides således at andre forhåbentlig kan blive inspireret og få lyst til at kaste sig over denne dejlige hobby.

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast din kommentar
Please enter your name here